• Door To Heaven

  Χειροποίητο διακοσμητικό γλυπτό κατασκευασμένο εξολοκλήρου στον ξυλότορνο. Εμπνευσμένο από συμπαντικές μορφές με αναφορές σε κοσμικά σώματα και φαινόμενα. Αποτελεί το πρώτο γλυπτό μου χρησιμοποιώντας διαφορετικά ξύλα σε μία μορφή και είναι κατασκευασμένο το 2016. Έχει συμμετάσχει σε πολλές ομαδικές και ατομικές εκθέσεις.
 • Dancing In The Dark

  Χειροποίητο διακοσμητικό σκήπτρο κατασκευασμένο εξολοκλήρου στον ξυλότορνο. Εμπνευσμένο από μορφές που χορεύουν εμπρός από μια φωτιά, και ίσως, υπό την επίβλεψη ενός μάγου.
  ‘Είμαστε εμείς αυτοί που δώσαμε μορφή στο έργο, ή το έργο διάλεξε την μορφή του;’
 • The Holy Quercus

  Η Ιερή Βελανιδιά ή Η Ιερή Δρυς. Στην ελληνική μυθολογία οι δρύες αναφέρονται πολύ συχνά. Η βελανιδιά ήταν το ιερό δένδρο των αρχαίων Ελλήνων. Το ιερό δένδρο της Γαίας και αργότερα του παντοδύναμου Δία. Η δρυς ήταν δένδρο αφιερωμένο στο θεό του κεραυνού γιατί από παλιά είναι γνωστή η αντοχή του δέντρου στον κεραυνό και ακόμα ίσως η έλξη του.
   
 • Indian King

  Η Ινδική άμυνα του βασιλιά (King's Indian Defence) ή πιο σύντομα Ινδική του βασιλιά είναι ένα δημοφιλές και αγαπητό άνοιγμα στο σκάκι. Με βάση αυτό το μοντέρνο άνοιγμα σχεδιάστηκε και αυτή η μοντέρνα σκακιέρα.
 • Starship

  Χειροποίητο τορνευτό διακοσμητικό έργο ναυπηγικής φόρμας. Το έργο είναι αποτέλεσμα προσωπικής μελέτης και σχεδιασμού. Μια πρόταση για ένα είδος διαστημικού πλοίου ή σταθμού. Μέρος μια μεγάλης σειράς έργων που είτε έχουν κατασκευαστεί , είτε είναι ακόμα στο χαρτί, και είναι εμπνευσμένα από το σύμπαν μας.
   
 • Prometheus Bound

  Η κατασκευή του έργου είναι εμπνευσμένη από την τραγωδία «Προμηθεύς Δεσμώτης» του Αισχύλου που πραγματεύεται την ηρωική αντίσταση του αλυσοδεμένου Προμηθέα, που έκλεψε την φλόγα από τους θεούς και την έδωσε στους ανθρώπους.
 • Giant Yaki-Suki Owl

  Το όνομα του έργου είναι εμπνευσμένο από την τεχνική Yaki-Sugi που χρησιμοποιήθηκε για να πάρει αυτό το υπέροχο μαύρο χρώμα. Giant φυσικά λόγο μεγέθους διότι δεν συνηθίζονται οι πιατέλες σερβιρίσματος να έχουν τέτοια μεγέθη και Owl από το σχήμα που θυμίζει κουκουβάγια.
 • Taste The Music

  “Αν είχε γεύση η μουσική θα ήταν αυτό που σερβίρεται πάνω στην πιατέλα. Θα ήταν γεύσεις με το κρασί , θα ήταν γεύσεις με την μουσική. Μια μουσική που ακούμε συνήθως με συνοδεία ενός καλού ποτού και κάτι που φτιάχτηκε με πολλή αγάπη ώστε να συνοδέψει την γεύση του και το άκουσμά της.”Vivamus laoreet molestie a, mauris. Pellentesque habitant morbi tristique purus. Integer magna ipsum primis in metus. Maecenas felis. Vestibulum ante in faucibus eu, sem. Integer erat sit amet ante. Vestibulum.
 • Friendship II

  Το δεύτερο έργο της σειράς «Φιλία» με ξύλα από φίλους καλλιτέχνες του τόρνου από όλη την Ελλάδα.
  Τα μέλη της Ελληνικής Ομάδας Ξυλοτορναδόρων έχουμε μια όμορφη συνήθεια, να ανταλλάσσουμε ξύλα μεταξύ μας ώστε να εμπλουτίζουμε τις γνώσεις μας.
 • Friendship

  Το πρώτο έργο της σειράς «Φιλία» με ξύλα από φίλους καλλιτέχνες του τόρνου από όλη την Ελλάδα.
  Τα μέλη της Ελληνικής Ομάδας Ξυλοτορναδόρων έχουμε μια όμορφη συνήθεια, να ανταλλάσσουμε ξύλα μεταξύ μας ώστε να εμπλουτίζουμε τις γνώσεις μας.
 • Explorer’s Taste

  Έργο εμπνευσμένο από τις κιθάρες τύπου Explorer.
  “Αν είχε γεύση η μουσική θα ήταν αυτό που σερβίρεται πάνω στην πιατέλα. Θα ήταν γεύσεις με το κρασί , θα ήταν γεύσεις με την μουσική. Μια μουσική που ακούμε πάντα με συνοδεία ενός καλού ποτού και κάτι που φτιάχτηκε πρόχειρα αλλά με πολλή αγάπη ώστε να συνοδέψει την γεύση του και το άκουσμά της. “
 • AntiGravity Wine

  Χειροποίητη βάση σερβιρίσματος και κοπής που αψηφά τον νόμο της βαρύτητας. Προσελκύει τα βλέμματα των θεατών με τον τρόπο που στηρίζει το μπουκάλι κρασιού. Το μπουκάλι στέκεται κανονικά μόνο του και δεν είναι αποτέλεσμα κάποιου φωτογραφικού η τεχνικού κόλπου.
 • Celestial Ride Vol 52

  Εμπνευσμένο από τον διάσημο πίνακα του Salvador Dali – Celestial Ride, σε συνδυασμό με μια προσωπική σπουδή για μορφές που θα μπορούσαν να ταξιδέψουν και να περπατήσουν σε εξαιρετικά δύσκολες, μη γήινες επιφάνειες.
  Πρέπει να γνωρίζετε , ότι όταν ένα έργο φεύγει από τα χέρια του δημιουργού του, αποκτά δική του προσωπικότητα , δική του ταυτότητα , σύμφωνα με τα οποία χαράσσεται η πορεία του και είναι αναφαίρετο δικαίωμα του έργου να ακολουθεί αυτόνομη καριέρα…
  Παύλος Σιδηρόπουλος από την εξαγωγή του δίσκου «Τα μπλουζ του Πρίγκιπα»
 • The Queen’s Gambit

  Το Γκαμπί της Βασίλισσας (The Queen’s Gambit) αποτελεί δημοφιλές άνοιγμα στο σκάκι.
  Το έργο είναι εμπνευσμένο από την ομώνυμη τηλεοπτική σειρά. Η υψομετρική διαφορά της σκακιέρας προσθέτει δυσκολία στην πρόβλεψη των κινήσεων και στους δύο παίχτες. Οι διαγώνιες κινήσεις είναι αυτό που πρέπει να προσέχουν οι σκακιστές σε τέτοιου είδους σκακιέρες.
 • Friendship III

  Το τρίτο έργο της σειράς «Φιλία» με ξύλα από φίλους καλλιτέχνες του τόρνου από όλη την Ελλάδα.
  Τα μέλη της Ελληνικής Ομάδας Ξυλοτορναδόρων έχουμε μια όμορφη συνήθεια, να ανταλλάσσουμε ξύλα μεταξύ μας ώστε να εμπλουτίζουμε τις γνώσεις μας.